Irecuperabile

„Renunta si treci mai departe” fara lupta atunci cand este greu nu este niciodata o optiune pentru omul puternic.

Intelept nu este cel care gaseste justificari pentru a fugi las din fata greutatilor ci cel care gaseste cai sa invinga greutatile atunci cand nu le poate preveni.

Respectul de sine este direct proportional nu cu numarul datilor cand ai dat bir cu fugitii ci cu numarul datilor in care cazut fiind te-ai ridicat drept si ai gasit puterea sa ierti.

Sa fii femeie adevarata nu inseamna sa faci cat mai multi barbati sa te doreasca ci sa stii cum sa il iubesti pe barbatul care te iubeste in asa fel incat acesta sa fie singurul tau barbat iar el barbatul unei singure femei.

Minune nu este atunci cand un surd incepe spontan sa auda ci atunci cand cineva pentru care nu existi incepe sa te asculte.

Adultii uita prea repede adevarurile pe care le stiu copiii.

Nu te lasa impresionat/a, sedus/a de cel/cea care face totul sa straluceasca ci de cel/cea care face totul sa straluceasca pentru tine.

Iubeste omul greu de iubit nu pe cel usor de iubit. Pe acesta toata lumea poate sa il iubeasca. Dar si siguranta si stabilitatea sunt tot pe masura usurintei efortului si raspunsului.

Inteleptul nu este un sfant, un supraom, un erudit sau depozitarul a cine stie ce experiente devastatoare. Este doar un ganditor care are capacitatea sa traga onest si introspect concluzii din viata proprie si vietile celorlalti oameni.

Acest articol a fost publicat în pamflet/social/comentarii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *