Cretinoida politica

Cu foarte mare greutate imi stapanesc nevoia de a debita tot repertoriul meu de injuraturi. Si stiu (cu variatiunile pe aceeasi tema) macar cateva mii. Ma cretinilor, voi ganditi mai mult de lungul nasului? Imi cer scuze! Retractez. Reformulez apoi: ma cretinilor (si cu crinu zece/care-i si intrece), de ce nu vreti sa ganditi absolut deloc? Si de data asta ar trebui sa retractez pentru ca intrebarea fireasca ar fi: voi aveti neuroni pentru altceva decat pentru nevoile fiziologice? Cand zic “nevoi fiziologice” ma refer numai la respirat si mancat. Pentru ca restul nevoilor le condensati, pe toate, in a manca. Ma idiotilor, voi realizati ca inclusiv primarii vostri pot sa fie victimele abuzului unei minoritati? Ma, intr-o localitate cu 100 000 de locuitori, ii este foarte usor unui potentat financiar local sa plateasca 20 000 de votanti ca sa va dea jos primarul prin referendum. Ma idiotilor, dar daca vine, ma, un deputat mahmur de la Monte Carlo, suparat rau pe viata ca a pierdut nu stiu cat la ruleta si propune un referendum sa declaram razboi Chinei? Si se strang niste milioane de bipede minoritare care zic DA. Ce facem, ma? Ne batem in razbel cu China numa pentru ca s-au strans toti suparatii mahmuri? Si are tara asta betivi la greu. Ma gangavilor, eu sper ca CCR sa va faca praf aberatia asta de lege in care vreti ca un referendum sa fie validat daca sunt prezenti la vot 30% dintre alegatori. Voi va dati seama ca si numai 15% +1 dintre electori pot impune aberatii intregii tari? Voi va dati seama ca ati deschis cutia Pandorei?  Daca face, ma, cineva cu voi ce ati facut voi vara trecuta? Va dati seama ca v-ati ars? Voi va dati seama ca oricand electoratul PP-DD poate  sa ceara confiscarea averilor tuturor politicienilor? Ca pot obtine 16%. Deci mai mult decat le-ar fi necesar. Ma, daca pe fondul de nemultumire a saracilor (mult prea multi in tara asta) vine unul care se pricepe la manipulare si va treziti cu o dictatura de extrema dreapta sau de extrema  stanga? Ma, Crizel, tu iti dai seama in ce directie aruncati TARA? Cum ati ajuns voi, ma, in politica? Ce accident nefericit v-a adus, ma, in ceea ce ar trebui sa fie structura de rezistenta a democratiei in statul roman? Am numit Parlamentul Romaniei.  Voi va dati seama ca ati creat conditia legala necesara si suficienta pentru instaurarea oricand a dictaturii unei minoritati? Realizati ca daca se intampla asa, voi sunteti primii care isi rup gaturile sau carora li se rup gaturile? Sunteti niste imbecili, ma!!!
Cum este posibil, ma parlamentarilor, sa nu vreti sa fie confiscate averile rezultate din actiuni ilicite?  Ce interese aveti voi sa nu se intample asa? Cum sa nu vreti, ma, sa nu mai fie prezumat caracterul licit al averilor? Ca inclusiv Ponta a cerut lucrul asta. Dom`le Ponta, astia nu te mai asculta sau a fost zisa asa la misto? Ha?
Cum este posibil, ma gandacilor, sa nu il dati afara din parlamentul tarii mele pe unul asupra caruia cea mai inalta instanta de judecata din tara mea s-a pronuntat definitiv ca nu mai are dreptul sa fie parlamentar? Ce faceti, ma? Dupa tentativa de lovitura de stat din vara trecuta, voi continuati sa sfidati justitia? Alooo!!! Tanti aia chioara (ca vad ca oarba nu esti decat din cand in cand), iti place cand neispravitii astia isi bat joc de tine?
Dom`le premier, da nene cu Crinel in balarii ca asta iti strica de tot imaginea si asa sifonata. Chiar vrei sa iti distrugi viitorul politic? Si fa-ti nenica putintica ordine in ograda cu animalute. Treaba ta… Oamenii nu mai pot fi dusi cu presul prea mult timp si nu cred ca ii mai poti vraji mult timp cu zambete, aparitii TV si minciunele. Io ti-am zis.
Hai ca iarasi m-ati suparat.

Acest articol a fost publicat în pamflet/social/comentarii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *