Inca un pas spre inalte culmi „pana la capat”

Conform pagina de politica.ro : „Iată, deci, ce spune mama lui Ponta în filmul lui Iepan: „A venit să-și cumpere trei costume. Da’ ce-ți trebuie atâtea costume? <<Păi, uite, va trebui să fiu îmbrăcat întotdeauna oficial pentru că mi s-a oferit să lucrez ca șef al Corpului de Control>>. Și-atunci eu l-am întrebat: bine, Victor, și de aia am mâncat noi bătaie pe 13 iunie? Iar el mi-a răspuns, și n-a negat, că a mai făcut o dată această afirmație: <<au fost singurii care mi-au dat o șansă>>”.”
Fara comentarii… Interesul ponta fesul si da-o dracu de moralitate. Malai sa iasa. Principiile da-le-n balarii. Alea sunt pentru prosti.

 

O confruntare in fosa aseptica

Emotional vorbind, as fi vrut ca Iohannis sa ajunga la Antena 3 sa il faca de cacat pe Ponta in propriul lui WC. Personal i-am oferit niste gloante in mesaj privat cu toate ca nu cred ca le va lua cineva in seama. Rational vorbind, am convingerea ca este o intalnire de prisos. Dincolo de faptul ca dezbaterea ar fi complet disproportionata si deformata de partizanatul oricarui redactor de acolo, Ponta a demonstrat ca nu poate iesi din tiparul neamului prost si al mincinosului incurabil. Nu mai este cazul sa enumar minciunile debitate in direct si dezinformarile macabre. Deci nu va putea oferi ceva nou ci doar cateva motive de orgasm etilic al visceralizatilor lui sustinatori. In ceea ce il priveste pe Iohannis, dincolo de temeinicia personalitatii lui de neamt care tine ca toate sa fie facute „nemteste” dar mascata complet de o aparenta mediocritate a „primei vederi” specifica superficialitatii si mediocritatii mioritico dambovitene, are mult prea multe mesaje de transmis ca sa poata fi transmise la Antena 3. Iar pe Victor Ponta, fie ca il sustinem fie ca il dezavuam, am avut suficient de mult timp ca sa ne convinga cine este, cat este, in ce fel este. Este clar ca insistenta lui Ponta de a avea loc o ultima intalnire la Antena 3 are in spatele ei NUMAI planul complet murdar de a-l face de ras pe Iohannis cu ajutorul unui grup de oameni de televiziune la fel de perversi, ipocriti si cinici ca si el. Iohannis ar face bine sa isi transmita mesajele prin intermediul celorlalte televiziuni. Chiar si raspunsuri necrescutului Ponta tot prin televiziuni ar putea sa ii dea. Pentru ca daca Ponta ar fi fost animat de bunacredinta in folosul alegatorului, cei doi si staff-urile lor ar fi putut cadea de acord ca ultima confruntare sa aibe loc in cel mai reprezentativ loc al unei tari democratice, Parlamentul, confruntare la care sa fie prezenti cate un jurnalist de la fiecare televiziune si fiecare sa aibe dreptul sa puna cate o intrebare. Evident ca nu vrea decat (parca am fi in curtea blocului) sa il faca de ras pe Iohannis cu ajutorul bufonilor lui de casa. Si astia alte tzatze care injura de dupa gard.

Eu nu inteleg de ce partidele de opozitie se grabesc sa se dezica de protestele societatii civile si abordeaza un ton de parca le-ar repudia. Lasati-l pe Victor Ponta sa zica ce vrea el. Atat timp cat Lia Olguta Vasilescu marsaluieste zilnic (era sa zic cadentat; ca sa demonstreze ce? ca sa intimideze pe cine?) pe strazile orasului cu cca. 2000 de oameni dupa ea (diagonale si un salut cu semnificatii le lipsesc de la echipamentul rosu), nu vad de ce voi nu vreti sa fiti inainte de toate cetateni si abia apoi membri ai unui partid sau altul.

O echipa profi cu un material lipsit de valoare

Nu pot sa nu admir profesionalismul (manipulare, mesaje transmise obsesiv, intoxicare, dezinformare, sferturi de adevar, specularea fanteziilor erotico-nationaliste si intolerantei religioase) consilierilor de campanie ai candidatului (sa speram ca in curand invinuitului) Ponta dar pe bune baieti ca nu aveti cu cine. Eu va inteleg ca va faceti job-ul pentru bani si pentru ca sunteti buni, dar asta este complet gol in cutia de rezonanta pe care isi tine fata. Sunt sigur ca daca ati consilia unul cu cap si valoros, l-ati face si papa daca un papa ar fi votat prin vot universal. Individul asta este complet fara valoare. Nu este in stare nici macar sa respecte indicatiile voastre si pana la urma tot cu oistea in gard reuseste sa dea.

 

Impartialitate

Deontologii si analistii (ca sa nu mai vorbim despre obiectivii de la miezul noptii) de rahat ai mai multor publicatii, posturi tv, institute de politici dambovitene sau ONG-uri fatarnice se dau de ceasul mortii ca, vezi doamne, candidatul Iohannis nu si-a expus punctele de vedere pe politica externa, pe prerogativele presedintelui bla bla bla. Ma prea nefericitilor prin impotenta care se vrea obiectiva, face foarte bine ca se axeaza pe justitie. Pentru ca fara o justitie bine de tot impiciorogata, nu ai nici parteneriate strategice externe cu SUA si Europa ci numai cu Rusia si China (eventual si cu Etiopia si Republica Congo) si atunci nu mai ai despre ce sa vorbesti zeci de ani de acu inainte. Fara justitie nu mai ai nici invatamant. Fara justitie nu mai ai nici sanatate. Fara justitie nu mai ai nici armata. Fara justitie nu mai ai nici politie si jandarmierlie sa ii sufle in dos lui Ponta. Sau sa ii traga barca. Fara justitie nu ai nici salarii si pensii. Fara justitie nu ai nici autostrazi si infrastructura. Asa cum nu le-am avut nici pana acum. Atat timp cat nu ai justitie, coruptia face legea. Deci, deontologi ologi, lasati-o ca macane la greu. Vomitati-va inchipuita obiectivitate si impartialitate electorala desantata alaturi de toate numele alea exotice in campania „Votam Victor Ponta”. Voi sunteti cei care alegeti sa scrieti si sa vorbiti in viitor numai dupa dictare. Pentru ca lucrurile sunt clare: o sansa pentru Romania alaturi de un neamt despre care nu stim prea multe sau o viata mizera alaturi de un roman (corcit) indoielnic despre care stim aproape tot. Ramane ca DNA sa ne spuna chiar tot.

Acest articol a fost publicat în pamflet/social/comentarii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *