Nu poti decat sa injuri. Sau sa le iei gatul la toti.

Sunt o multime de momente in care revolta viscerala nu te lasa decat sa injuri. Cu naduf. Cu obida. Cu ura. Cu fervoarea blestemului. Nu poti sa nu o faci in momentul in care un neispravit ca Mazare sau Nicusor Constantinescu se lafaie in nesimtirea lor hrapareata de neamuri proaste, cand un nenorocit de presedinte de consiliu judetean, Nicolescu, da feciorelnic ochii peste cap, cand nesimtiti ca Nastase, sau orice alt pungas, isi permite sa dea lectii de moralitate din puscarie, cand un nemernic ca Dragnea isi vrea autostrada in batatura, cand un incompetent mincinos ca Ponta isi ridica soclu din mormintele saracilor, cand toti predecesorii lor din PDL, PNL, UDMR si cine Dumnezeu si-a mai varat cu lacomie mana in borcanul cu miere, au furat atat de mult incat nu au mai ramas bani si pentru salvat vieti. Cate copile de 23 de ani mai trebuie sa moara pentru ca voi furati prea mult?
Sunt multi ani de cand tot predic in pustie! Platiti-i pe medici la nivelul instructiei lor si la nivelul la care societatea are nevoie de ei iar pe care il prindeti ca ia chiar si un capat de ata de la un pacient sau din ceea ce ii este destinat pacientului, taiati-i mana si scoteti-l din sistem pentru totdeauna. Platiti-i pe politisti suficient cat sa nu mai fie tentati sa ia mita sau sa nu isi faca treaba cum trebuie iar daca ii prindeti, taiati-le mainile si dati-i la caini. Platiti-i pe judecatori suficient de mult incat sa aibe toate conditiile sa faca justitie in societate iar daca ii prindeti ca nu o fac, taiati-i in bucati si aruncati-i la groapa cu gunoi. Platiti-i pe profesori suficient de mult incat sa vrea sa lase in urma un cetatean educat, informat, pregatit sa stie sa pretinda normalitate iar daca ii prindeti ca nu o fac, jupuiti-i de vii si ingropati-i in sare. Eu sunt dispus ca din munca mea sa ii platesc. Voi, nemernicilor, imi veti spune ca nu aveti si nu ati avut de unde sa luati acesti bani. Ba ati avut si aveti. Banii pentru ei sunt in banii furati de voi, banii pentru aparatura, avioane, tehnica si dotari necesare sunt furati de voi in toti acesti ani.
Si da, toti nemernicii astia lacomi sunt posibili pentru ca tu, alegator imbecil, acelasi minunat care iti lasi casa si masa si pleci pe munte ca sa iti salvezi semenii, nu ai stiut niciodata sa iti alegi oameni integri si te-ai lasat prostit de hotie, nemernicie, minciuna, antene, zambetele urate ale diversilor ponti, ranjetul dispretuitor al voiculestilor, grajdanilor sau deputatilor auto, ai adunat toti prostii tarii si jigoditii scoliti sa fure destinele, sanatatea, dreptatea si posibilitatea de a te instrui. Banii pentru toate astea sunt la ei. Iar tu de fiecare data alegi in primul rand nemernici. Cei buni chiar nu au loc in ochii tai?
Eu unul nu stiu ce sa fac mai intai. Sa injur neputincios invocand pedepse dracesti sau doar sa vin peste voi sa va iau gatul la toti?

Acest articol a fost publicat în pamflet/social/comentarii. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Nu poti decat sa injuri. Sau sa le iei gatul la toti.

  1. SS1 spune:

    Eu zic sa mergem peste ei sa le luam gatul. Scapam de ei mai simplu si mai rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *