Orbirea justitiei sau justitia chioara?

Ne mai ofera justitia romaneasca inca o mostra de delir justitiar. Astazi, fiul unei doamne senator PDL (sa fie doar o intamplare ca justitia judeca colorat?) este condamnat la 3 (trei) ani cu suspendare pentru tentativa de omor. Minunatul tanar isi ia la putina bataie (era sa zic iubita) fatuca cu care se putin distra, ca fiu de ministreasa. Un oarecare intervine ca sa ii ia apararea tipei iar pasnicul fiu de ministreasa il calca de vreo 20-30 de ori cu masina peste picioare (ochelarist prost fiind, cred ca nu stia unde ii este capul aluia). Evident ca ma-sa, ca orice mama PDL-ista, devotata si increzatoare in caracterul feciorelnic si plin de bunatate a lu` labagiul de fiu-sau, ii ia apararea pana in panzele albe si ii deplange soarta potrivnica. Pana la urma, dupa mai bine de doi ani de procese in care in care  reclamanta si-a retras plangerea, la fel a facut cu declaratia sa si nenorocitul ala (Dumnezeu sa il ierte ca intre timp a murit) care si-a bagat de atatea ori picioarele sub masina bietului tanar, justitia se pronunta. Probabil mortul  a fost cuprins de remuscari ca distruge viitorul luminos ul unui vajnic viitor PDL-ist de frunte. Sau l-o fi cumparat distinsa doamna ma-sa, ministreasa, senator PDL?
Imi aduc aminte ca acum cativa ani justitia romaneasca a condamnat la doi ani inchisoare o batranica, talhar nemilos de altfel, care furase O PAINE. O paine oameni buni….
In ritmul asta, daca cumva Scufita Rosie intra pe mainile lungi ale justitiei romane, o sa fie condamnata pentru prostitutie iar iepurasul pentru proxenetism. Curva dracului!!! Asa ii trebuie daca se pune cu lupul.

Acest articol a fost publicat în pamflet/social/comentarii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *