Promisiunile profetului si pampersul exploziv

Ma intreb cugetand erotic cam ce a fost in capul fatucii aleia care in dimineata asta si-a detonat incarcatura exploziva pe care o purta in loc de lenjerie intima. Am inteles ca extremistilor islamisti li se face o intensa educatie (pregatire?) religios-erotica conform careia daca omoara ceva crestini ii asteapta dincolo o mie de fecioare care se imbaiaza in lapte si miere si apoi baietii astia frustrati, timp de o vesnicie, au parte de toate fanteziile refulate in viata din cauza impotentei lor si aia castrata. Dar fatuca asta? Ce va promite profetul, fetelor? Orgasme multiple? Contacte sexuale cu zece parteneri in acelasi timp care sa va tina in extaz o vesnicie? Poate doua sau zece? Incerc sa gandesc ce a simtit fata asta in prima fractiune de secunda dupa ce i-a explodat in vagin incarcatura exploziva. Ma gandesc ca, probabil, a fost ca si cand ar fi ejaculat o mie de profeti in inauntrul ei pofticios si nesatisfacut, ca a fost ca si cum s-ar fi stimulat cu un manunchi de tuburi de dinamita ca sa obtina acest orgasm exloziv, ca cum ar fi intr-un western in momentul in care este aruncat in aer podul penetrat de o locomotiva pufainda. Bravo fetelor! Acu io zic asa: daca aveti nevoie de afrodisiacele astea explozive ca sa va tratati frigiditatea, de ce nu incercati cu telina? Luati o telina sanatoasa, o spalati bine la chiuveta inainte ca poate sa va infecteze cu ale boli lumesti mai periculoase decat dinamita si incercati sa o introbagati prin col fara dureri. Va cumpar eu din piata. Sau: este suficient sa treceti pe la Vaslui si va dau baietii numa explozive profetice. Si nu ar mai fi nevoie nici sa purtati exploziv in loc de chiloti. Dupa aia v-ati scula de pe jos, v-ati scutura ca gaina beata de fericire si v-ati mai duce si prin alte locuri sa o mai puneti de un atentat. Poate nu ar fi rau sa faceti un traseu turistic exploziv pe la toate stanele mioritice. Cre`ca Ghita o sa va arate si tableta lui cu abonamentul „buna la toate”. Mama ce incontinenta sexuala este in capetele voastre cat un ovar ce sufera de acromegalie.
Ziceti ca profetul va invata la terorism, ha? `Au voi aveti mai multi profeti? Ca pe alti musulmani Profetul (ala adevarat) ii invata sa fie buni si sa isi iubeasca semenii.
Hai ca meritati toata bataia mea de joc. Eroi castrati si lasi pe care si cainilor le vine greu sa se pise cand sprijina imaginar gardul sau pomul. Ma cretinilor, da` cu cainele ala politist ce ati avut, ma? Ca ala nu mai era crestin.

Acest articol a fost publicat în pamflet/social/comentarii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *