Romania nebunilor

 Am citit astazi acel document semnat de copresedintii USL si un pretins Consiliu National al Societatii Civile. Prima observatie ar fi asta: ma facatura de rezervist ce esti!!! Cum iti spui tu ma consiliu national al societatii civile? Eu unde sunt? Si tu vorbesti in numele meu?  Ma sef de clasa al avortonilor de facultate mucitoreasca!!! Toti vorbiti in numele meu fara sa ma intrebati? Imbecilul ala care isi spune rezervist dar care nu are absolut nimic de a face cu onoarea militara (ca na, domnul fiu de general ceausist, in timp ce eu munceam de ma gaseau dracii, el lucra numa in consilii politice ale armatei), are nesimtirea sa isi aroge titulatura de societate civila. Tu esti p`ale tale, ma? Te intreb si eu. A doua observatie este urmatoarea: tot documentul seamana ingrijorator de mult cu documentele de partid si de stat de dinainte de 89 (si le stiu si pe alea atat de bine…), deosebirea fiind ca se inlocuieste sintagma “clasa muncitoare” cu “societate civila, cetateni”. Atentie!!! Societatea civila este asimilata acestui consiliu despre care am vorbit. Evident ca cei trei barbati ai natiunii au negat barbateste ca ar fi semnat un atare document aruncand pisica moarta la partenerul rezervist din societatea civila. Interesant este ca acest consiliu pretinde sa isi spuna cuvantul din ce in ce mai mult mergand pana la a aviza numirile intr-un preconizat Centru National de Management al Crizelor si Dezvoltare Durabila. Evident ca, ulterior, dogaru  asta fara doage, dupa ce mai intai a afirmat fara echivoc ca Ponta, Antonescu si Ala Micu sunt semnatari ai acelui acord, a revenit si a infirmat lucrul asta. O fi primit fo mustruluiala de undeva? Sa mai spun ceva despre faptul ca amintitul consiliu isi exprima, la punctul 13 (ups!!! numar cu ghinion), dorinta ca partidele castigatoare in viitoarele alegeri (oare care ar fi fost alea?) sa aduca specialisti consacrati “sanatosi moral” (am citat)? Pai nenica… unul care este dovedit (de minti luminate) ca hot dar necatalogat ca atare de o comisie de neispraviti, este sau nu este sanatos moral? Un interimar care instiga o parte a populatiei impotriva altei parti a populatiei, care se pronunta fara echivoc la un moment dat in favoarea desfiintarii unor institutii ale statului care asigura respectarea legalitatii in stat, este sau nu este sanatos moral? Dar un ala micu care este dator vandut celui care este in proces cu ministerul pe care il conduce, este sau nu este moral?
      Baieti… eu v-as baga la subminarea aurotitatii statului si la inalta tradare. Zau ca sunteti zbanghii rau de tot. Dar mai intai v-as baga la dezintoxicare ca prea ati luat-o maladiv pe aratura. De ce dracu nu astupa astia gaurile din gardurile spitalelor de nebuni?
      Aaaaa… ar mai fi ceva mai mult decat notabil si mai demn decat absolut tot ce au produs astia trei de cand fac umbra degeaba pamantului!!! Un fruntas liberal de marca (l-am numit pe domnul Chiliman) a atacat dur atragerea PNL in aceasta aventura extrem de periculoasa. Cum am mai spus: sunt sigur ca sunt o multime de liberali si cu cap si cu demnitate.
Acest articol a fost publicat în pamflet/social/comentarii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *