Sa traiasca ipocrizia castratilor

O idiotenie excesul de moralitate si invocarea unei asa zise moralitati cand optiunea unui individ chiar nu afecteaza viata nimanui. Nu am sa ma pot obisnui niciodata cu ipocrizia, pudibonderia de ochii lumii sau de conjunctura, fatarnicia atunci cand este vorba sa ii judecam pe ceilalti dar in acelasi timp avand mai mult decat un exces de ingaduinta fata de noi insine, de pacatele proprii, de greselile proprii. 
Se dezbate foarte intens problematica cuplurilor gay. De fapt ce nu va place? Faptul ca este vorba despre o legatura intre doi oameni de acelasi sex, fapt care nu va impieteaza pe voi cu nimic, sau felul in care se desfasoara actul sexual dintre ei? Iar de aici inainte intervine marea ipocrizie. Pai copii, in jur de macar 70% dintre adultii hetero apeleaza daca nu constant macar ocazional la contactul sexual oral si la cunilingus si probabil undeva la nivel de 30% dintre ei la contactul sexual anal. Liber consimtit. Si le place. Sau le-ar placea dar nu au avut curajul sa isi depaseasca prejudecatile si inhibitiile.
Eu recunosc pe bune ca nu m-a atras niciodata decat FEMEIA. Dar asta nu inseamna ca am ceva impotriva cuplurilor gay. Este problema lor nu a mea atat timp cat nu o fac impotriva vointei partenerului sau partenerei.
Sunt mai putin de condamnat violatorii, nu? Sau legaturile incestuoase, nu? Sau pedofilii, nu? Sau zoofilii, nu? Si sa nu imi spuneti voi milioanele alea care va manifestati zgomotos si semnati petitii de tot rahatul ca nu v-ar placea sa va faca un anume el sau sau o anume ea un sex oral sau un cunilingus devastator. Nu? Inseamna ca va puteti impusca: ati trait degeaba. Nu ati descoperit atractia, sa va daruiti si sa vi se daruiasca. Ba, ma lasati? Sunteti mizerabili in ipocrizia voastra desantata.
Mie imi place si o fac in toate felurile cu femeia care reuseste sa ma faca sa ma simt atras de ea sau sa ma faca sa o iubesc. Cu doua conditii: sa vrem amandoi si sa ramana numai intre noi. Asa! Hai! Liber la condamnari si la dat ochii peste cap. Sau mai bine hai sictir.

Acest articol a fost publicat în pamflet/social/comentarii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *