Virtutea prostitutiei

 Dracu mai intelege!!! Cand astia boicotau lucrarile Parlamentului (pe banii pe care eu ca un contribuabil tampit ce sunt, ii dau continuu), era in regulile democratice. Cand astelalti boicoteaza un referendum (dreptul de neprezentare la vot nu este anulat de nicio lege pana in momentul asta), nu mai este democratic. Acu distinsii socotitori cu urna (mobila nu funerara) plecata brambura prin satele tarii, vor sa imi spuna ca 7,5 milioane de votanti (hai ma zau… mai scadeti dracu furaciunile… macar 10%) sunt majoritatea care au voie si dreptul sa hotarasca  un lucru sau altul. Sa inteleg ca ceilalti 11 milioane de cetateni cu drept de vot sunt doar o fractie nesemnificativa? Ce imi scapa? Unde este fractura logica si aritmetica? Ma, voi fie sunteti prosti rau de tot (cred ca nici macar in bac nu va primeste nimeni), fie doar faceti pe prostii. Ca sa ce?
     Cand a fost vorba sa ramana puturosii satului numa 300 in casa cu felinar rosu la poarta, nu a fost bun referendumul votat de 51% din numarul total de alegatori, in schimb cel de acum, votat real de cca. 36-38% din alegatori, din care numai vreo 28% (REAL!!!!) au votat in favoarea demiterii, referendumul trebuie scos valabil? Dupa care logica, fratii mei?
      Cand a fost sa ramana doar 300 parlamentari, argumentul a fost ca nu se poate pentru ca suntem 20 milioane de locuitori si nu iese un hot la nu stiu cati tampiti ca nivel de reprezentare.. Cand este sa se valideze referendumul asta, suntem doar 15 milioane de alegatori (ca sa nu mai spun ca pentru locale v-a convenit sa fim peste 18 milioane de alegatori iar acum nu mai este cazul sa fim 18 miloane de votanti). OK. Hai sa facem asa: il socotim demis pe Basescu iar voi ramaneti 300 parlamentari, reprezentare proportionala raportata la numarul de alegatori de cca. 15 milioane.  Aaaaa… asta nu va convine? Atunci ce mama dracului va convine, ma?
      De fapt de ce dracu il vreti pe asta demis? Care este motivul real? Ca in Parlament nu ati reusit decat sa votati nu sa si nominalizati niste vini cat de cat concrete. Nu ati reusit (de prosti ce sunteti) sa sustineti nici macar o acuzatie grava (asa zice Constitutia, nu) , un penal ceva acolo. Si atunci? A taiat salariile si pensiile (el direct sau a facut-o Guvernul? vedeti ce prosti sunteti? nici macar pe asta nu o puteti dovedi cu acte in regula… argumentul este “lasa ca stim noi”, nu?). Auziti ma? Curvaraseala sta cam asa (iar asta o stiu de la cativa de la voi): stiati ca nu sunt alte solutii pe termen scurt decat chestia asta cu salariile si pensiile (ia intrebati-l pe Florin Georgescu!!!) , dar, pentru ca nu dadea bine la electorat, v-ati facut ca nu sunteti de acord, batand campii aiurea si pasand responsabilitatea deciziei la PDL, UDMR si UNPR (a propos! ultimele doua partide de ce nu le mai faceti responsabile de dezastru? doar pentru ca s-au aliat cu voi? vedeti ce curve sunteti?). Fuga asta din fata nevoilor tarii o pot numi curvaraseala? Evident ca pot si o si fac!!! De acord ca austeritatea nu a fost distribuita la nivelul intregii societati. Dar lasati-ma dracului ca nici nu v-am auzit pe voi chitaind de foame. Ba dimpotriva!!! Concedii pe banii mei, cam la toti v-au crescut averile (pe timp de criza… cam asta reiese din declaratiile de avere ale tuturor) tot pe munca mea. Si atunci? Chiar nu aveti niciun fel de rusine sa aratati hotii voi fiind macar la fel de hoti? Dati-va, nene, in vileag unii pe altii sa ramana dracului numai aia care chiar au voie sa reprezinte si sa vorbeasca in numele poporului.   Va bateti joc de o intreaga populatie si aveti pretentia ca sunteti mai buni decat ailalti. Nu sunteti ma!!!  Hai ca m-ati suparat… Va mai zic si altele si zilele viitoare.
Acest articol a fost publicat în pamflet/social/comentarii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *