13 ONG-uri ISIS

Personal sunt adeptul libertatii de optiune a individului si a comunitatilor de orice fel dar numai pana la nivelul la care optiunea individuala sau de grup limiteaza libertatea de optiune a celorlalti indivizi sau comunitati.
De prea multe ori insa indivizi si comunitati se folosesc excesiv de dreptul lor la optiune exact pentru a incerca sa limiteze dreptul celorlalti la optiune. Este si cazul acelor 13 ONG-uri care ar vrea sa se interzica viata sexuala pana la casatorie. Sa ne intelegem bine! Eu unul chiar stiu ce este acela sex pentru ca am incercat intotdeauna sa ma departez de complexul Don Juan dar in acelasi timp sa inteleg si sa ma bucur de fiecare relatie pe care am avut-o. Si inca “nu m-a iertat Dumnezeu”. Nici mie insa nu mi se pare normal ca un copil, fata sau baiat, sa isi inceapa viata sexuala la pubertate sau chiar mai devreme. Si nu din considerente morale. Religioase cu atat mai putin. Ci din considerente biologice si psihice. Am in vedere doar faptul ca un organism nu este suficient maturizat, nu ii sunt suficient de bine dezvoltate reflexele sexuale, nu a deprins suficient de eficient comportamentul erotic si sexual incat sa valorizeze cat mai exact contactul sexual. Ce poate sa inteleaga un puber dintr-un act sexual? Asa ca un soi de mancarime sau ca placerea produsa de golirea vezicii urinare sau ca o gadilatura produsa de coada pisicii in drumul ei inapoi de la groapa in care si-a ascuns excrementele.
Argumentul suprem folosit este acela ca in felul asta ar fi stopate bolile cu transmitere sexuala. Aiurea! Am impresia ca voi aveti sifilis luat chiar prin masturbare. Si v-a ajuns pana in creieri. Alta explicatie nu am pentru indobitocitul punct de vedere cu pretentie de obligativitate al acestor 13 ONG-uri. Nu mai bine ii invatati pe oameni de mici ca nu au voie sa aibe un contact sexual intravaginal dupa un contact sexual anal daca nu s-au spalat temeinic inainte de a trece de la unul la celalalt? Nu mai bine ii invatati sa foloseasca sapunul ceva mai des? Nu mai bine nu mai faceti din sex o rusine dar nici sa ii hiperbolizati importanta? Nu mai bine ii invatati ca actul sexual este un lucru firesc dar care tine doar de intimitatea a doi parteneri si care trebuie sa ramana doar intimitatea a doi parteneri? Activitatea erotica si sexuala trebuie sa fie doar o problema de optiune constienta si asumata. Iar aici se poate ajunge nu prin interdictie ci prin educatie. Din punctul meu de vedere activitatea erotica si sexuala a doi parteneri nu trebuie sa se supuna niciunei reguli si niciunei limitari. Cu doar doua amendamente: pe de o parte sa fie liber consimtita, sa placa amandurora si sa ii satisfaca pe amandoi iar pe de alta parte sa ramana numai intimitatea celor doi.
Nu pun in discutie aspectele hormonale, emotionale si psihice. Nu pot insa sa nu ma gandesc la implicatiile sociale ale unei asemenea aberante posibilitati. OK. Interziceti viata sexuala pana la casatorie fara sa specificati o varsta limita. Nu tu contact sexual intravaginal, nu oral, nu anal. Ce mai ramane? Pai ar mai ramane capra vecinului, gainile din curte, gaura din gard si eventual mana dreapta sau mana stanga dupa cum practicanta/ul novice este mai barbat sau mai stangaci. Si uite asa pe langa faptul ca formam o multime de imbecili in scolile romanesti, vom avea si o societate de labagii. Nu ca nu am avea-o deja. Nu mai bine mizam mai mult pe educatie? Nu mai bine ii constientizam pe copii referitor la implicatiile posibile ale deciziilor lor? Iar educatia asta trebuie facuta fara complexe, fara inhibitii si fara prejudecati.
Nu mai bine va duceti voi dracului cu dreptul vostru la opinie care vrea sa interzica opinia si optiunea celorlalti? In numele curateniei religioase distrugeti credinte, optiuni si decizii constientizate si asumate. De ce nu va inrolati voi in ISIS? Va deosebeste de ei, deocamdata, doar violenta turbata cu care vreti sa le impuneti celorlalti fanatismul vostru. Deocamdata sexual. Ce mai urmeaza?

Acest articol a fost publicat în pamflet/social/comentarii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *