Noi cand mai construim ceva?

De 25 de ani ne tot dividem euglenic in tabere antagonice. Ei au ce imparti. Noi ce impartim? In loc sa invatam sa refuzam jigodiile, impostorii, hotii, parvenitii, fariseii, ipocritii, ne pregatim in fiecare zi sa ne luptam (uneori o si facem) unii cu ceilalti. Ca sa impartim ce? Deprinsi fiind, invatati fiind, dresati fiind cu toate astea, de multe ori nu mai reusim sa ii distingem pe nemernici de nevoiasi, pe mincinosi de generosi, pe lacomi si profitori de naivi si saraci cu duhul, pe impostori de carturari, valoarea de arivism, reperele autentice de cocalarii auriti, pe lenes de omul destoinic, adevarul de minciuna, falsii profeti de credinta pura, devotamentul de obedienta, mandria de vanitate. Nu am invatat niciunii sa acceptam pluralismul, sa il acceptam pe celalalt si ne lasam manati ca niste vite intr-un perpetuu razboi cu noi insine. Suntem blestemati sa traim sub semnul intolerantului „cine nu este cu noi, este impotriva noastra”. Eu insumi nu mai stiu daca eu sunt imbecilul pentru ca incerc sa fiu om normal sau voi sunteti imbecilii pentru ca nu vreti sa pricepeti omenescul. Chiar nu vreti sa acceptati ca oamenii mai si mor? Daaaa, tu nu vei muri niciodata. Numai prostia, imbecilitatea, jigodismul si dorinta de a-i domina pe ceilalti sunt vesnice. Si se hranesc din nevoia voastra bolnava de a va lasa manipulati, prostiti, cumparati, murdariti de lacomia lor. Chiar nu va intrebati de ce in acesti 25 de ani au aparut numai jigodii, mediocri, impotenti, neispraviti (cu ochelari sau fara), curve si incompetenti, de ce idolul vostru nu este respectat de catre adversarii lui si de catre cei care nu va impartasesc punctul de vedere ci este dispretuit, terfelit, batjocorit? Sunteti cu totii la fel de nemernici ca ei? Da, sunt prea multe jigodii In PSD. Da, sunt prea multe jigodii in PDL, da sunt prea multe jigodii in PNL, da, sunt prea multe jigodii in toate partidele. Dar ei sunt posibili pentru ca voi la randul vostru sunteti jigodii. Pentru ca daca nu ati fi, i-ati alege de fiecare data pe cei mai buni nu dupa chipul si asemanarea voastra.
In alta ordine de idei… Aveti senzatia ca un lider care este inconjurat numai de colaboratori, slujitori, sustinatori dovediti infractori, este strain de infractiune? Aveti senzatia ca este altfel decat ei chiar daca nu este dovedit la randu-i? Mai ganditi-va la lucrul asta…

PS Acest text nu are legatura cu realitatea si nu are alt scop decat sa manipuleze. In urma lecturarii textului, cu certitudine cretinii se vor revolta, idiotii vor ramane la fel de indiferenti iar desteptii vor fi la fel de putini.

Acest articol a fost publicat în pamflet/social/comentarii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *