Scrisoare descheiata catre premierul Romaniei

Domnule Ponta, ce anume, concret, intelege domnia ta prin debasificare? Cumva „ba, futu-te-n cur pe ma-ta” (las la o parte preferintele sexuale usor deviante ale citatului, dar daca lu` „ma-ta” ii place, eu unul nu am nimic impotriva) este un soi de preambul (ca sa nu zic preludiu ca prea ti-ar afecta pudibonderia devenita deja proverbiala) al climatului nebasist-academic din viitorul extrem de luminos pe care il ai in vedere? Sa inteleg ca academicienii Mazare, Duicu, Voicu, Nastase, Domnia Ta, Dragnea, Voiculescu si toti ceilalti va veti ocupa de bunastarea si placerile vinovate ale mamelor acestei tari? Aveti in vedere si mamele PSD-iste sau ele vor fi discriminate? Academicienii de Olt si Dambovita au de gand sa aprinda focul purificator in toata Europa sau se vor limita doar la debasificarea Romaniei? Ar fi pacat sa nu incercati sa internationalizati focul sacru al alocutiunilor mobilizatoare.
Constat ca am deformat stilul (e)pistolar si am inceput cu sofisme mioritice in loc sa te intreb intai „ce mai faci?”, „cu cine mai faci?”, „cu ce mai faci?” dar si „de ce mai faci?”.
Afla despre mine ca nu este zi in care sa nu te pomenesc pios in (in)juramintele mele si sa nu iti doresc din tot sufletul sa te ajunga din urma blestemul trabantului galben pentru tot binele pe care, cu dezinvoltura si flatulente orale, il faci poporului PSD-ist. Ma refer la intregul popor care, de doua zile, este convins ca Nero este nick name-ul domniei tale de pe vremea cand copilareai prin canalele si canaliculele Parisului si visai la ziua in care toti copiii romani vor avea tablete pe care le vor folosi in fundul curtii atunci cand se vor sterge cu frunze de lipan in zilele in care se vor pregati intens pentru ziua cand si ei vor deveni academicieni chiar si fara sa mai faca liceul, cu doctorate gasite pe net (free download) ca sa nu mai fie acuzati (si ei) ca au plagiat, la ziua cand se vor gandi cu nostalgie la perioada de mult apusa cand inca ar mai fi avut pe cine sa minta, dar cum tara ca o floare va fi fost debasificata pentru totdeauna si trecuta prin sacrul foc al purificarii ideologice de care se va fi bucurat si frunza si iarba parjolite intre timp, timp in care vor fi disparut puscariile deoarece nu isi mai aveau rostul atat timp cat toti nedreptatitii tarii se vor fi bucurat de dreptatea milenara adusa pe pamant si in cer de catre dreapta oranduire debasificatoare. Hai ca mi-a iesit fraza asta lunga.
In incheiere te rog sa ii transmiti si lui „fa” „futu-te-n cur pe ma-ta” toate gandurile mele crestinesti pentru mortii (si ai „ma-tii”; ca daca scriu „mamei dumneavoastra” teama imi este ca aplaudatorii nu vor intelege forma de adresare) sculati din morminte atunci cand Zisu trece prin zona cu aia a dreptatii scoasa, demn urmas al celuilalt descalecator de zombi, pre numele lui, Dragnea, un alt pogorator din fibra incordata a poporului PSD-ist.
Lasa ca iti mai scriu eu.

Acest articol a fost publicat în pamflet/social/comentarii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *