Tariceanu, staborul parlamentar si biletelul pierdut.

 

Soborul patriarhal al papagalilor legali, cuvantatorii in Parlamentul Romaniei, si-au incheiat istorica, evanghelica misiune de crestinare si cretinizare a romanilor mediocri, asa ca putem realua principalele date ale problemei. Cum cuvantul de ordine transmis de Barabas Mondialul, prin intermediul opisului prezentat exorcizant la Antena 3, a fost fara echivoc, „JUSTITIA TOATA este corupta” a ramas singura axioma a tuturor celor care nu pregeta niciodata sa vomite consistent indemnul „prezumtia de nevinovatie”. Evident, eu care sunt un prost cu peste 20 de ani de studii (fara sa fi ramas vreodata repetent), nu ma duce mintea sa inteleg cand anume si in cazul cui se aplica prezumtia de nevinovatie. Nu ca i-as lua apararea lui Mircea Basescu. Cu atat mai mult cu cat mi-am format un punct de vedere personal dincolo de ceea ce se spune sau nu se spune in spatiul public. De fiecare data cand este vorba despre un politician apropiat puterii, absolut toti invoca prezumtia de nevinovatie pana la o decizie finala a unei instante. Inclusiv Voiculescu este socotit nevinovat. Ca sa nu mai spun despre Oprisam, Dragnea, Mazare, Constantinescu si multi altii. Si atunci pe baza a ce i s-a cerut demisia presedintelui Basescu in Parlamentul Romaniei? Doar pentru faptul ca frat`su este cercetat fara ca o instanta sa fi dat un verdict de vinovatie, definitiv? Daca cineva imi urmareste postarile, ar putea sa constate ca nu m-am pronuntat asupra vinovatiei nimanui (chiar daca de fiecare data imi vine sa deversez canalul colector in capul impricinatului) inainte ca o instanta de judecata sa o faca definitiv. Deci nu pot fi acuzat de partizanat in privinta asta. Pretind doar respectarea acelorasi principii de jurisprudenta pentru toata lumea, la fel. Multi parlamentari o dau cotita acum si invoca rusinea pe care presedintele a aruncat-o pe intreg poporul roman atunci cand a lasat ca numele sau sa fie pus in legatura cu un clan tiganesc interlop. Sa numim toti parlamentarii PSD din toate timpurile care au fost intens sustinuti de diversi interlopi in scopuri electorale sau doar financiare? Sa numim toti parlamentarii PC sau UNPR care au fost sau sunt la catarama cu diversi interlopi? Nu am scris „interlopi tigani” ca sa nu ii discriminez pe romani. Inclusiv Voiculescu poate fi socotit interlop daca este sa ne luam dupa decizia primei instante de judecata. Si atunci de unde va luati dreptul moral sa ridicati piatra? Evident din vidanja. Iar maneta de deversare este Antena 3. Vrea sa imi spuna cineva ca treaba asta nu se inscrie in limitele patologicului? Copii, va recomand sa treceti pe la psihiatru sau sa apelati la terapii alternative naturiste. Matraguna v-ar scapa definitiv de idiotenie partizana, partinica si de partid.
Cum Bercea Justitiarul Galactic este imbratisat fara rezerve de arhanghelii etilici de la Antena 3 si sustinut fara rezerve de angajatii acesteia, parlamentarii Romaniei, acestia din urma isi permit luxul moral si, evident, nepartizan, obiectiv, crestinesc (nu-i asa?) sa ia afirmatiile lui Bercea Cosmicul ca fiind reale fara sa astepte decizia definitiva a unei instante de judecata. Lucrul asta ma face sa cred ca ultima instanta de judecata in tara asta este Bercea Universalul si alte clanuri asemenea. Evident sub regia papusarilor despre care scriu de multa vreme. Drept este, fara sa ii nominalizez pentru ca nu sunt intr-un nod de informatii ci folosindu-ma doar de intuitia, bunul simt si capacitatea mea de a valoriza tipologii comportamentale, metehne si mentalitati romanesti. Propun Parlamentului sa voteze o lege prin care sa fie desfiintate absolut toate instantele de judecata iar in locul acestora sa fie infiintate staboruri ale clanurilor tiganesti. Evident binecuvantate de un sobor de preoti condusi de patriarh, sub atenta indrumare ideologica a celei de a treia RRome si slujbasii fideli ai acesteia. Va adresez un viguros si prea pravoslavnic „hai sictir” generalizat.
Nu este jenanat, MA Parlamentule (observa ca am scris „ma” cu majuscule ca sa imi arat consideratia), sa ai ca ultima instanta de judecata, ca reper in justitie, spusele lui Bercea Galacticul si sa emiti o declaratie in virtutea spuselor astuia fara sa mai astepti sa mai zica si judecata lumeasca, pamanteasca ceva? Ma, voi sunteti Parlamentul Clanurilor Tiganesti sau un parlament intr-un stat de drept?
In loc de epilog si ca o continuare a biletelului rozaliu de rozeta politica ce nu isi (a)suma propriile-i optiuni sexuale pe fata si pe spate, Tariceanu recidiveaza cu scrisoarea pierduta si o pune la final de o depesa al carei andrisant necunoscut este seful CSM. Nu carecumva sa ramana cineva neinstiintat de sentinta Parlamentului Romaniei: Basescu este vinovat! `Tu-ti cratima ma-tii ca nici nu mai are importanta pentru ce. Important este sa fie un vinovat pentru toti si pentru toate. Sa raspunda cineva in tara asta pentru acesti 25 de ani de nemernicii continue, de sforariile vechilor securisti care nu au fost in stare sa accepte noile reguli (nu toti, dar un numar prea mare dintre ei), de limbile otravite ale pravoslavnicelor conserve puse la pastrare prin militii si asociatii ale cetatenilor romani in rezerva cu stagii indelungate, privind spre rasaritul soarelui. In epoca moderna se reediteaza feudalizanta cruciada a copiilor. Numai ca au mai ramas disponibili doar prostii si repetentii clasei. Majoritatea prezenti in Parlamentul Romaniei. Ceilalti isi vad de munca, examene si viata de zi cu zi.
Mai nou aflu ca Basescu vrea sa ne vanda rusilor si sa il faca prim cetatean de onoare pe Putin. Antena 3, esti pe faza? Parlamentule, pregatesti si tu o sentinta de tradare? Ponta, ti-ai luat energizantele?

Acest articol a fost publicat în pamflet/social/comentarii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *