Tirania unei majoritati de numai 26% din totalul alegatorilor.

Cu niste luni in urma, facand o analiza pe cifre certe si pornind de la metehnele partidelor atunci cand este vorba despre furtul voturilor sub diverse forme, am estimat ca la referendumul din vara numai in jur de 28% din populatia cu drept de vot a vrut demiterea presedintelui Basescu. Iar lucrul asta se confirma acum cand este cert ca sustinatorii USL nu sunt mai mult de 26-28% din numarul total al cetatenilor cu drept de vot.

     Hai sa ne intelegem din start. Ceea ce am sa scriu in continuare nu se refera la alegator. Acesta a votat democratic in concordanta cu optiunile lui doctrinare sau doar afective dar si in conformitate cu presiunile, actiunile de spalare a creierelor si manipularilor la care este supus acest alegator de mai bine de doi ani. Am sa ma refer in continuare numai la imbecilul politician. De stanga si de dreapta in aceeasi masura.

    Ma neispravitilor, cum vorbiti voi ma in numele intregului popor cand voi impreuna (cinci partide de stanga: PSD, PNL, UNPR, PER, PC) reprezentati doar 26% din vointa romanilor? Va mai aduceti aminte cand spuneati ca Basescu este ilegitim cand acelasi numar de oameni vroia demiterea lui? De unde ma 7,4 milioane cand acum s-a vazut clar cam cati va sustin? Eu am estimat (chiar inainte de a o face Cristoiu sau oricine altcineva) ca la vremea aia numarul sustinatorilor vostri a fost umflat cam cu 1,5 milioane. Este scris deci se poate verifica. Se pare ca v-am supraapreciat: sunt numai usor peste 4,3 milioane. Voi sunteti mai legitimi? O sa imi spuneti ca legea va da dreptul la legitimitate. Cat se poate de corect. Dar de ce in cazul lui Basescu nu mai functioneaza aceesi legitimitate? Cum in cazul institutiilor statului care nu va convin nu mai fucntioneaza acelasi principiu? Cum ar fi, ma natarailor, ca acum sa inceapa un sir neintrerupt de proteste indreptate impotriva voastra pentru ca sunteti ilegitimi la acest procent? Ati semanat vant.

    Nu mica mi-a fost consternarea cand la primul sau discurs balbait de imediat dupa incheierea scrutinului, premierul a spus raspicat: “anunt pe toata lumea ca incepand din acest moment cine ridica sabia, de sabie va muri”. Adica cum baciule? Ai tupeul si nerusinarea sa ameninti de pe pozitia a 26%? Ma copile, sub “dictatura lui Basescu” (asa tot spuneti de doi ani cu voce tare si nu v-a prigonit nimeni in plina dictatura) toti am injurat fara opreliste si fara sa ne ameninte cineva. Tu crezi ca eu sunt dispus sa  renunt la dreptul meu de a injura? Te inseli, bai… premierule. Stai p`acilea sa vezi ce urmeaza in materie de injuraturi si proteste de fiecare data cand calci pe bec. Si ai demonstrat din plin ca ai un talent de nu se poate sa tot calci pe bec… si nu numai. Si mai astupa-i dracului gura adomitului ala ca de fiecare data cand se cazneste sa o deschida da senzatia ca vorbeste in somn in plin cosmar erect-oral.

    Dreapta… dreapta este jalnica si a reusit sa isi dezamageasca complet sustinatorii care au fost singurii care au facut opozitie in tara asta pe tot timpul anului. S-au constituit dupa criterii de grup inchis dincolo de faptul ca au promis o deschidere totala in sensul recupararii valorilor fara notorietate, vocilor cu autoritare din societatea civila care a sustinut-o. Va meritati soarta. Voi ati adus la guvernare USL nu cetateanul care i-a votat. Incompetenta in comunicare, in a gestiona o campanie electorala in momentul in care adversarul va ofera o multime mult prea mare de ocazii sa fie combatuta temeinic, voi v-ati cufundat intr-un autism autarhic in speranta ca veti reusi sa va pacaliti propriul electorat. Prea putine prezente notabile. Prea putini profesionisti. Si daca tot aveti pretentia ca sunteti exponentii dreptei, unde sunt antreprenorii? Unde sunt fabricantii si proprietarii din agricultura? Unde sunt oamenii cu autentica atitudine de dreapta? V-ati batut joc de prezenta unui Biris, Stefanescu, Papahagi, Ungureanu. Si mai sunt cativa. Din pacate prea putini. Singura sansa a dreptei este sa fie reconstruita de la zero. Cu alti oameni. Nu vi se pare complet anormal ca exponentii dreptei sa fie preponderent cei care nu provin din mediul privat? Nu vi se pare anormal ca nu puteti sa impuneti in tara asta ca mediul privat mic si mijlociu, cel care are contributia majoritara la bugetul statului, sa fie exact cel care  conteaza?  Chiar nu va da fiori ca acest sector nu reprezinta nimic pentru nimeni? Stanga este firesc sa nu conteze pe ei: prin doctrina, se sprijina numai pe cei pe care ii sustine din bugetul de stat. Dar voi?

    Si acum doar cateva cuvinte pentru alegatorul USL. Majoritarule in proportie de 26%, poporule care esti pe persoana fizica, ai grija ca sectorul privat (cel care alimenteaza pensiile, salariile, invatamantul, sanatatea, armata, internele, ONG-urile de partid, deconcentratele imbuibate, furturile, coruptia insatiabila, fostii securisti, facaturile capitaliste din contracte cu statul si tot ceea ce mai este alimentat in tara asta) deja a intrat in recesiune. Noi deja am inceput inca o recesiune. La noi va ganditi? Noi suntem cei care va dam de mancare. Idolii voastri care v-au manipulat si care se vor dezice de voi chiar inainte de primul cantat al cocosului, nu au stiut sa fructifice ceea ce au lasat bun guvernarile anterioare. Ca urmare noi am inceput deja sa ne concediam angajatii (vaide mama lor!), sa ne restrangem activitatile, sa strangem cureaua. Sa vedem daca vom mai avea forta sa va hranim pe toti pe cei care i-am enumerat in paranteza de mai sus.

    Ati reusit instaurarea tiraniei minoritatii!!! Sunteti numai 26%. Voi ceilalti ce dracu asteptati? Suntem 3 la 1. Stiu… sunteti scarbiti. Haidade!!!

Acest articol a fost publicat în pamflet/social/comentarii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *