Unire cu nabadai si isterie generalizata

 

Dezinformarea, manipularea, isterizarea votantului potential imbraca forme aproape grotesti. Absolut toata lumea scapa din vedere obiectivul si se lasa prada unei abordari extrem de paguboase pentru viitorul intregii populatii. PSD-istii baga carbuni pe stimularea sentimentelor schizoide anti Basescu promovand ideea ca alianta ACL ar face jocul acestuia. O parte dintre sustinatorii PNL sunt suparati nevoie mare din cauza aliantei cu PDL. Buna parte dintre sustinatorii PDL canta, furios, prohodul disparitiei acestuia. Fidelii lui Traian Basescu deplang lasciv distrugerea ideii de unificare a dreptei. Sustinatorii PMP dau in PDL. PDL da in PMP. PNL da in PMP iar acesta face si el ce poate. In toate astea evident ca subiect central este Traian Basescu. PDL da in Traian Basescu, PNL da in Traian Basescu, PSD da in Traian Basescu. Oameni buni, ati damblagit? Nu v-a spus nimeni ca Train Basescu nu candideaza? Pare ca uitati cu totii ca o sa candideze Victor Ponta. Calculele extrem de simpliste de a miza toti pe sentimentul anti Basescu s-ar putea sa va coste pe toti. Eu as incerca sa constientizez populatia pe ceea ce este pericol real: Victor Ponta si tot ceea ce reprezinta el ca principiu politic.
Punctul meu de vedere l-am expus cat se poate de ferm: nu imi place ca aceasta alianta nu a schimbat nimic de esenta. Aceleasi si aceleasi chipuri politice, aceeasi tipologie de politician caruia i se datoreaza falimentul generalizat al acestor 25 de ani. Se cramponeaza de putere iar dorinta de revansa este singura motivatie care le circula prin instalatie.
Este foarte bine ca macar o parte dintre voi v-ati unit. Dar de ce cu toate astea scapati din vedere obiectivul principal? Tinta nu are de ce sa fie Traian Basescu ci Victor Ponta. Voi sunteti normali? Chiar nu vedeti ca Ponta speculeaza extrem de istet psihoza voastra anti Basescu? OK. Si PDL si PNL o sa pierdeti buna parte dintre aderentii vostri. Oricum veti face mai mult decat separat. PNL, din cauza exponentilor sai, a gresit imens fata de ideea de democratie. PDL la randul lui a gresit imens fata de electoratul sau atunci cand si-a tradat sloganul „jos mafia ticalosita” si a creat o alta mafie la fel de ticalosita. Probabil ca daca nu va strunea Traian Basescu cat de cat, ati fi luat-o si mai rau pe aratura. Asta este. Invatati din trecut si construiti viitorul. Este mai pragmatic decat sa tot incercati sa creati false probleme invocand continuu numele lui Traian Basescu. Traian Basescu nu o sa mai fie presedinte. Deci nu va mai avea in niciun caz mai multa putere decat oricare dintre voi. Va fi un cetatean, un politician egal in drepturi si raspunzator in fata legii ca oricare dintre voi. Ce dracu aveti toti? Ca principiu ati vrut toti unificarea dreptei. Sau fiecare dintre voi vroiati sa va uniti doar cu voi insiva? In cazul asta nu va ramane decat sa aveti o relatie erotica cu voi insiva. Se numeste laba. Numai sa aveti grija sa o faceti in fata tabloului zambitor al lui Victor Ponta. Casa arde iar voi va certati pe pestisorul de sticla si mileul de pe televizor. Sunteti o adunatura de cretini. Si voi ca politicieni si voi ca sustinatori.

Acest articol a fost publicat în pamflet/social/comentarii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *